top of page

Minimalistická svatba

Minimalismus na svatbě - jdou tyto pojmy vůbec k sobě? Pro nevěsty, které samy sebe nevidí na okázalé svatbě, jsme vytvořili svatební inspiraci, která se nese v minimalistickém, ale zároveň velmi elegantním stylu.



Při výběru lokality, která by naše představy usadila na to správné svatební místo, jsme oslovili majitele Penzionu Na Kmíně. Tento penzion se nachází severně od Prahy a v posledních letech prošel zdařilou rekonstrukcí. Za zmínku stojí unikátní stodola, která na servírovaný oběd pojme až 250 osob a díky níž se tak Penzion Na Kmíně řadí v okolí Prahy mezi svatební místa s největší kapacitou.

Fotografie pořídila skvělá Sabina Povolná, která má neuvěřitelný cit pro detail a jejíž svatební fotografie jsou vždy uměleckým dílem.

Jako ústřední květinový motiv jsme s Bárou z WOW Flowers zvolily pro svatby netradiční, ale krásnou kombinaci pivoňkové růže s bavlníkem. Ačkoliv jsme zvolily jednoduchou svatební kytici a střídmý dekor stolu, instalaci v místě obřadu jsme pro efekt doplnily pampovou trávou a větvičkami kroucené vrby.

Modelka oblékla velmi jednoduché svatební šaty Pronovias ze svatebního domu Nuance a doplnila je o svatební sandálky Stuart Weizmann. O modelčinu vizáž se postarala Alina Vagner, která jemným líčením a decentním účesem podtrhla její krásu. Šperky nám zapůjčilo šperkařství Klenota.

Svatební dort se zákusky připravila Cupcakes Veronika. Perfektně využila ústřední bavlník a výsledkem je jednoduchý, ale zároveň velmi neobyčejný svatební dort. Cílem bylo nechat plout Verunčinu fantazii a vytvořit tak něco, co by sloužilo jako inspirace pro mnohé nevěsty.

Set svatebních tiskovin v jemných barevných odstínech vytvořila Kristýna z Láskou Psané. Při designu tiskovin využila vlastní skicu bavlníku, která perfektně celý koncept doplňuje.

Naše minimalistická svatba byls uveřejněna na svatebním blogu Amber & Muse.




bottom of page