top of page

Americko-britská svatba na zámku Bon Repos


Každá svatba je něčím unikátní a svatba Kerri a Charlieho nebyla výjimkou. Kerri pochází se Spojených států a Charlie z Velké Británie. Než se odstěhovali do Kuala Lumpur, žili pár let v České republice, kde se i zasnoubili. Vzhledem k tomu, že celé plánování svatby probíhalo na dálku, nabízelo se, že by snoubenci zvolili jednodušší variantu a nechali se oddat symbolicky. Nicméně nakonec se rozhodli pro právoplatné uzavření manželství a my tak těsně před svatbou měli možnost se během mnoha hodin strávených na úřadech skvěle poznat. Ve svatební den jsem tak měla pocit, že se s Kerri a Charliem známe již spoustu let.



Pro svůj svatební den si již během pobytu v Česku vybrali zámek Bon Repos. Bon Repos je jedinečný rozsáhlým parkem, který jej obklopuje. Velkou výhodou tohoto místa je naprosté soukromí a jeho poloha, díky níž může hudební produkce probíhat venku až do ranních hodin, což je u svatebních míst v okolí Prahy spíše výjimka.


Kerri s Charliem si pobyt na Bon Repos užili opravdu náramně, neboť se jim povedlo zarezervovat jej na celé tři noci. Vzhledem k tomu, že na svatbě nebyl jediný český host a všichni hosté dorazili ze zahraničí, bylo krásné pozorovat, jak si snoubenci se svými hosty celý pobyt užívají.


Svatební den byl na české poměry trochu netradiční. Začal ve 12 hodin soukromým právoplatným obřadem, kterého se kromě pana starosty a matrikářky zúčastnili pouze snoubenci se svými svědky – sestrou a tatínkem. Obřad pro ostatní hosty, tentokrát již symbolický, se odehrával až v 17 hodin, kdy snoubence oddal tatínek nevěsty.


Velmi osobité fotografie z celého dne pořídil Dmitry Malyavka, který na tuto svatbu přicestoval z Ruska. Vzhledem k politické situaci jsme až do poslední chvíle neměli jasno, zda mu okolnosti dovolí přijet. Vše se ovšem povedlo a Kerri s Charliem mají tak svůj svatební den zdokumentován jedinečnými fotografiemi.




Lokalita - Bon Repos

Floristka - Louky květ

Make-up a účes - Assya Khurshudyan

DJ - Tim Otis

Catering - Street Catering


Líbí se vám tato elegantní svatba a měli byste zájem o spolupráci? Neváhejte mě kontaktovat, abychom mohli začít plánovat váš svatební den co nejdříve.

bottom of page