top of page

Stylová chic svatba na zámku Savoia


Uvolněná a stylová zahradní cocktail party – když jsem si přečetla titulek mood boardu, který mi Dominika poslala, hned jsem věděla že tato svatba bude velmi zábavná.



Dominika a Paul jsou mezinárodní pár, který žije střídavě v Miami a v Dubaji. Kvůli Dominičiným českým kořenům se rozhodli pro svatbu na stylovém zámečku v blízkosti Prahy – zámku Savoia. Tento zámeček je pověstný skvělým italským jídlem a také ikonickou zahradou, kde se pořádají nesmírně krásné svatební recepce.


Během obřadu jsme pro hosty využili odpočinkový nábytek, kterým Savoia disponuje. Katka z Blooming dodekorovala obřadní místo květinovými instalacemi v barvách oranžové celosie a krémové růžové. Intimní atmosféra byla nádherně podpořena hudební produkcí, během níž hrál ženichův bratr s rodinou na ukulele.


Slavnostní tabuli jsme ozdobili jednoduchou kombinací barevných květin ve skleněných vázách a svíčkami ve svícnech z řezaného skla. Jakmile se začalo stmívat, celý prostor zahrady se zahalil do tlumeného světla ze světelných řetězů a svíček.


Fotografie pořídila skvělá Sabina Povolná, který zachytila upřímné emoce a uvolněnou atmosféru celého dne – přesně tak, jak si nevěsta s ženichem přáli.



Video - Ondrej Kaftan

Lokalita - Savoia Castle

Floristka - Blooming

Kapela - Burysax

DJ - DJ Sergio

Kouzelník - Martin Kellman

Dezerty - DeluCake


Líbí se vám tato elegantní svatba a měli byste zájem o spolupráci? Neváhejte mě kontaktovat, abychom mohli začít plánovat váš svatební den co nejdříve.

bottom of page